Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο διάλογος του Τσίπρα με ΑΕΚτζήδες για γήπεδο και “γαύρο” δήμαρχο! video

Ο διάλογος του Τσίπρα με ΑΕΚτζήδες για γήπεδο και “γαύρο” δήμαρχο! video
Φωτογραφία Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη, για την έξοδο από τα Μνημόνια, είχε και ποδοσφαιρική… απόχρωση. “Μυθικός” διάλογος ανάμεσα στον πρωθυπουργό και υποστηρικτές της ΑΕΚ.

Αφού τελείωσε την ομιλία του και πήγε στο δημαρχείο, ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να περπατήσει προς το ξενοδοχείο όπου του παρέθεσε γεύμα ο δήμαρχος της Ιθάκης.

Κατά τη διαδρομή, ο κ. Τσίπρας γνώρισε την “αποθέωση” από αρκετό κόσμο που βρέθηκε κοντά του. Μάλιστα, κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ είχαν ένα σύντομο διάλογο μαζί του, ευχαριστώντας τον για τη στήριξη που παρείχε η Κυβέρνηση στην Ένωση, στη δημιουργία του νέου γηπέδου των “κιτρινόμαυρων”.

Χαμόγελα, selfies, αγκαλιές και αποθέωση Τσίπρα στην Ιθάκη – video

“Αλέξη, σ’ ευχαριστώ. Μου έφτιαξες το γήπεδο”, ακούστηκε από το φίλο της Ένωσης, με τον πρωθυπουργό να απαντάει “είσαι ΑΕΚ;” παίρνοντας καταφατική απάντηση.

Η ποδοσφαιρική “συζήτηση” συνεχίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα να αναρωτιέται αν η ΑΕΚ θα καυαφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League, με το φίλο της Ένωσης να λέει: “Παναγία μου! Σ’ αγαπάω”.

Έχεις δήμαρχο… γαύρο όμως, το ξέρεις” είπε ο οπαδός, αναφερόμενος στο δήμαρχο Νέας ΦΙλαδέλφειας, πριν ο Αλέξης Τσίπρας φύγει από κοντά.

ΠΗΓΗ: aek21fans.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις