Site icon NewsIT

Ο «δήμιος» της Λίβερπουλ ονόμασε το σκύλο του Άνφιλντ (pic)

03.04.2020 | 22:22
Ο «δήμιος» της Λίβερπουλ ονόμασε το σκύλο του Άνφιλντ (pic)

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Liverpool v Atletico Madrid - Anfield, Liverpool, Britain - March 11, 2020 Atletico Madrid's Marcos Llorente celebrates scoring their second goal REUTERS/Phil Noble

Ο Μάρκος Γιορέντε πανηγύρισε πριν από λίγες μόλις εβδομάδες με την Ατλέτικο Μαδρίτης μια θριαμβευτική πρόκριση επί της Λίβερπουλ, στο κατάμεστο «Άνφιλντ». Οι στιγμές αυτές φαίνεται πως του έμειναν αξέχαστες! Επηρέασαν ακόμα και το… όνομα του σκύλου του!

Πριν από λίγες εβδομάδες, όταν το… ποδόσφαιρο δεν είχε μπει ακόμα στον «πάγο» λόγω του κορονοϊού, ο Μάρκος Γιορέντε κατάφερε να «ρίξει» τη Λίβερπουλ από το «θρόνο» του Champions League, και να δώσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη νίκη μέσα στο «Άνφιλντ» (3-2 στην παράταση) και την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Γιορέντε πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των «ροχιμπλάνκος» (97’ και 105’ ενώ αυτοί έχαναν με 2-0) και έφυγε θριαμβευτής από το «Άνφιλντ». Οι στιγμές αυτές φαίνεται πως… σημάδεψαν τον παίκτη της Ατλέτικο και τον “ακολουθούν” ακόμα και τώρα που βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο ποδοσφαιριστής των Μαδριλένων έκανε μια αποκάλυψη μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, που αφορά την έδρα της Λίβερπουλ και το… σκύλο του!

«Μέρα 22. Ο Άνφιλντ βλέπει την ζωή να περνάει» έγραψε σε Insta-story του, δείχνοντας τον τετράποδο φίλο του να βρίσκεται μπροστά σε μια μπαλκονόπορτα και να κοιτάζει προς τα έξω…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version