Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Φινμπόγκασον “σφαλιάρισε” την Μπάγερν! “Χλωμός” για Ολυμπιακό ο Ζούλε

Ο Φινμπόγκασον “σφαλιάρισε” την Μπάγερν! “Χλωμός” για Ολυμπιακό ο Ζούλε
Reuters

Έγινε η έκπληξη! Νέα γκέλα για την Μπάγερν Μονάχου -αντίπαλος του Ολυμπιακού την προσεχή εβδομάδα (22.10.2019 / 22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League- που έφερε 2-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Ο Φινμπόγκασον στέρησε το “τρίποντο” από τους Βαυαρούς. Τραυματίστηκε ο Ζούλε.

“Σκόνταψε” για μια ακόμα φορά στην Bundesliga! Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε μια… ανάσα από τη νίκη στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, αλλά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, “χτύπησε” στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και την αναμέτρηση της με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έχοντας αρκετή γκρίνια στις τάξεις της (3η ισοπαλία σε 8 αγωνιστικές, ενώ έχει και μια ήττα).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την Μπάγερν, αφού η Άουγκσμπουργκ της αιφνιδίασε στα 27 δευτερόλεπτα από τη σέντρα, κάνοντας το 1-0 με τον Ρίχτερ! Η… απάντηση των Βαυαρών ήρθε στο 14′, με τον Λεβαντόφσκι να νικά τον αντίπαλο πορτιέρε με μια υπέροχη κεφαλιά και να κάνει το 1-1.

Ένα λεπτό νωρίτερα (13′) ο Ζούλε τραυματίστηκε στο γόνατο, αντικαταστάθηκε άμεσα (πέρασε ο Αλάμπα στη θέση του) και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε στην ανατροπή του σκορ, με το τρομερό γκολ του Γκνάμπρι, λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (49′). Η Άουγκσμπουργκ όμως δεν το έβαλε κάτω κι έφτασε στο τελικό 2-2, με γκολ του Φινμπόγκασον στις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις