Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Γκόμεζ “έκραξε” Παπαδόπουλο! “Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος” [vid]

Γκόμεζ - Παπαδόπουλος

Οι “μάχες” που έδωσαν οι Μάριο Γκόμεζ και Κυριάκος Παπαδόπουλος στη “λευκή” ισοπαλία της Βόλφσμπουργκ με το Αμβούργο τράβηξαν τα.. βλέμματα. Όλα τα “λεφτά” όμως ήταν τα σχόλια του Γερμανού επιθετικού για τον Έλληνα αμυντικό.

Ο τρόπος με τον οποίο μάρκαρε ο Παπαδόπουλος τον Γκόμεζ φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Γερμανό επιθετικό. Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ “έκραξε” τον Έλληνα αμυντικό μετά το τέλος του αγώνα.

“Εγώ πιστεύω στο fair play, αλλά αυτός δεν ξέρει από fair play. Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος και μετά όταν ο διαιτητής σφυρίζει, πετάγεται αμέσως και σηκώνεται όρθιος. Χτυπάει στο κεφάλι και αυτός πιάνει το γόνατο του.

Με χτυπούσε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην πλάτη, αυτό δεν γίνεται πια στην Μπουντεσλίγκα”, τόνισε αρχικά ο Γκόμεζ, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του για την κλωτσιά του στον Παπαδόπουλο (63′).

“Έμεινα έκπληκτος από τον εαυτό μου για αυτό που συνέβη. Αλλά είπα στον διαιτητή ότι πρέπει να σταματήσει να προστατεύει τον Παπαδόπουλο σε όλο τον αγώνα” ανέφερε.

https://twitter.com/NadjaK0206/status/939557319930761217

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις