Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Ιγκουαϊν θέλει να ανοίξει λογαριασμό και στο κύπελλο

Ο Ιγκουαϊν θέλει να ανοίξει λογαριασμό και στο κύπελλο
ΦΩΤΟ Reuters

Το όγδοο εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας κρίνεται απόψε. Το διεκδικούν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των «16» του κυπέλλου θα ξεκινήσει στις 21:30 στο Stamford Bridze.

Η Τσέλσι, μετά τη βαριά ήττα με 6-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τη Μάλμε στο Europa League και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την φάση των «16».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν 11 αγώνες αήττητη, με 10 νίκες και μία ισοπαλία, σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της. Γνώρισε όμως την πρώτη ήττα, εντός έδρας, με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στον αγώνα πρωταθλήματος, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο Stamford Bridze. Νέο πρόσωπο, σε σχέση με αυτό το ματς, είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν, ο οποίος αποκτήθηκε από την Τσέλσι, ως δανεικός από τη Γιουβέντους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερη ανταγωνιστική απόδοση, στο ειδικό στοίχημα για το πρώτο γκολ από τον  Γκονσάλο Ιγκουαϊν στο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το νέο απόκτημα της Τσέλσι έχει … ανοίξει λογαριασμό στο πρωτάθλημα. Πέτυχε 2 γκολ, το πρώτο και το τέταρτο, στη νίκη με 5-0 της Τσέλσι κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Θα καταφέρει να σημειώσει το πρώτο γκολ και στο σημερινό ντέρμπι του κυπέλλου;

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις