Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Ιμπραΐμοβιτς ανακοινώθηκε από τη Χάμαρμπι ως συνιδιοκτήτης!

Ο Ιμπραΐμοβιτς ανακοινώθηκε από τη Χάμαρμπι ως συνιδιοκτήτης!

Οι φήμες ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γυρνάει στη Σουηδία για λογαριασμό της Χάμαρμπι επιβεβαιώθηκαν , ο ρόλος του όμως δεν θα αφορά το ποδοσφαιρικό σκέλος αλλά το ιδιοκτησιακό.

Εδώ και 24 ώρες οι απανταχού φίλαθλοι περίμεναν να μάθουν αν τελικά η Χάμαρμπι θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , αφού ο Σουηδός σταρ προχώρησε χθες σε μία ανάρτηση στα social media, η οποία ερμηνεύτηκε ως αυτο-ανακοίνωση της μετεγγραφής του στη σουηδική ομάδα.

Φυσικά η είδηση έσκασε σαν… βόμβα μιας και ο Ζλάταν είχε προτάσεις από τη Μίλαν και τη Μπολόνια ενώ ενδιαφέρονταν και άλλες ομάδες υψηλότερου επιπέδου από τη Χάμαρμπι συν ότι προκάλεσε έκπληξη η επιλογή του να μην επιλέξει τη Μάλμε για την επιστροφή αφού από εκεί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Σήμερα (27/11) επιβεβαιώθηκε τελικά ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στη Σουηδία για λογαριασμό της Χάμαρμπι αλλά ως συνιδιοκτήτης αφού αγόρασε τις μισές μετοχές της ομάδας.

“Το timing φαντάζει ιδανικό και είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία. Το πάθος του Ζλάταν και το νοοτροπία νικητή που διαθέτει θα είναι σημαντικά στοιχεία για την ομάδα» είπε πρόεδρος , Ρίτσαρντ βον Ίξκουλ ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς από την πλευρά του δήλωσε

“Είναι ένα φανταστικό κλαμπ με οπαδούς που είναι παθιασμένοι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σέβονται τη Στοκχόλμη και τη Σουηδία. Πάντοτε μου άρεσε ο σύλλογος και με εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι χαρά για εμένα που θα βοηθήσω στην ανάπτυξη της Χάμαρμπι”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις