Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Ο Κάριους έπαιξε με διάσειση στον τελικό του Champions League”

Κάριους
ΦΩΤΟ Reuters

Όσοι νομίζεται πως πρόκειται για τρολάρισμα, κάνετε λάθος. Την παραπάνω είδηση για τον Λόρις Κάριους της Λίβερπουλ, ο οποίος “έδωσε” -με τις γκάφες του- το φετινό Champions League στη Ρεάλ Μαδρίτης, την “στηρίζει” το νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το νοσοκομείο της Μασαχουσέτης ενημερώνει πως ο Λόρις Κάριους αγωνίστηκε με διάσειση στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού του Champions League, κάτι που πιθανότατα προκλήθηκε από τη σύγκρουση που είχε με τον Σέρχιο Ράμος.

Να θυμίσουμε πως ο Γερμανός πορτιέρε ευθύνεται για δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε η Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου (3-1). Σύμφωνα με την “Bild”, τα 26 από τα 30 τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Κάριους έδειξαν ότι υπέφερε από διάσειση.

https://twitter.com/Scienceofsport/status/1003718603370389504

Το γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης αναφέρει -σε ενημέρωση του- πως ο Κάριους υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Δεχθήκαμε πολλές κλήσεις σήμερα αναφορικά για την ενημέρωση της υγείας του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους. Με την άδεια του κ. Κάριους, παρέχουμε έξτρα πληροφορίες για την κατάστασή του, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε τη διασπορά ανακριβών πληροφοριών.

Στις 31 Μαΐου ο κ. Κάριους υποβλήθηκε σε αναλυτική εξέταση από τον γιατρό Ρος Ζαφόν και τον Λενόρ Χέργκετ στη Βοστώνη στο Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης και το Νοσοκομείο Αποκατάστασης Spaulding.

Βλέποντας με προσοχή το παιχνίδι και μελετώντας αναλυτικά το ιατρικό του ιστορικό, συμπεριλαμβανομένου και τα συμπτώματα μετά την επαφή, διαπιστώσαμε ότι ο κ. Κάριους υπέστη διάσειση κατά τη διάρκεια του αγώνα της 26ης Μαΐου. (…) Αυτό το γεγονός πιθανότατα επηρέασε την απόδοσή του”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις