Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κασάδο “λύτρωσε” την Ξάνθη! Συνεχίζεται η “μάχη” για την Ευρώπη

Ξάνθη
ΦΩΤΟ eurokinisi

Το “όνειρο” του Europa League, κράτησε “ζωντανό” για την ομάδα της Ξάνθης, ο Κασάδο, αφού με το γκολ του στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης με τη Λάρισα στα “Πηγάδια”, η ομάδα του Ράσταβατς πήρε μία σπουδαία νίκη, με 1-0, που την κρατά στην 5η θέση της Superleague.

Η Ξάνθη ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στη Λάρισα για την 29η αγωνιστική της Superleague, αφού ισοβαθμεί με τον Αστέρα Τρίπολης στην 5η θέση του πρωταθλήματος, που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Europa League.

Αν και δυσκολεύτηκε λοιπόν, από την ΑΕΛ, ένα γκολ του Κασάδο λίγο πριν τη λήξη του ματς, έλυσε το… γόρδιο δεσμό και τη διατήρησε στη “μάχη” της Ευρώπης. Η Ξάνθη έχει πλέον 42 βαθμούς, όσους όμως και ο Αστέρας, ο οποίος νίκησε με ανατροπή τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη.

Ως εκ τούτου, η 5η θέση στη Superleague, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τους Ακρίτες να “ταξιδεύουν” στη Λεωφόρο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τους Αρκάδες στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, στην 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις στο Ξάνθη – ΑΕΛ

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (69’ Φασίδης), Ντε Λούκας, Τριάδης (46’ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας (42’ Κασάδο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μπρίτο.

Στον πάγκο έμειναν: Γκαραβέλης, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Καμαρά.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο (65’ Καρατάσιος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις