Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο κορονοϊός «ένωσε» Σίτι και Γιουνάιτεντ! Μαζί για το Μάντσεστερ

Ο κορονοϊός «ένωσε» Σίτι και Γιουνάιτεντ! Μαζί για το Μάντσεστερ

Η αντιπαλότητα τους εντός αγωνιστικού χώρου είναι γνωστή. Σίτι και Γιουνάιτεντ όμως ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή που την έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους του Μάντσεστερ που τους έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι καταστάσεις που βιώνει η ανθρωπότητα από την πανδημία του κορονοϊού -όπως είναι φυσικό- έφερε… κοντά τις διοικήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα δύο ιστορικά σωματεία του Μάντσεστερ ανακοίνωσαν την από κοινού προσφορά 100.000 λιρών (σ.σ. 108.000 ευρώ) στις τράπεζες τροφίμων της πόλης.

Πρόκειται για μία ενέργεια, που ακολουθεί την πρωτοβουλία των υποστηρικτών των δύο συλλόγων, που αποφάσισαν, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, να οργανώσουν μια πρόσκληση για δωρεές, έτσι ώστε να βοηθήσουν τις 19 ενώσεις που εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση στον ευρύτερο τομέα του Μάντσεστερ.

«Είμαστε υπερήφανοι για τον ρόλο που έχουν οι υποστηρικτές μας στην βοήθεια των τοπικών τραπεζών τροφίμων, καθώς αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις κινδυνεύουν να τεθούν υπό πίεση από την αυξημένη ζήτηση λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού», αναφέρεται σε σχετική -κοινή- ανακοίνωση των δύο συλλόγων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις