Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Λουτσέσκου “απειλεί” τον ΠΑΟΚ!

Ο Λουτσέσκου “απειλεί” τον ΠΑΟΚ!
ΦΩΤΟ intime

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός πιθανότατα θα τιμωρηθεί με νέο πρόστιμο, αλλά πλέον κινδυνεύει και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων άσκησε τη Δευτέρα (04.03.2019) Πειθαρχική Δίωξη στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Δίωξη για δυσφήμιση σε Λουτσέσκου και Ουάρντα!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ διώκεται -και- για “επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ή δυσμενών κρίσεων” και μάλιστα ως υπότροπος (σ.σ. του είχε επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή συνέκρινε τις περσινές αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης με τη Χιτλερική Γερμανία).

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να τιμωρηθεί με νέο διπλάσιο πρόστιμο, επειδή θα είναι υπότροπος, αλλά κινδυνεύει ακόμα και με ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους “τουλάχιστον 3 μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον 6 μηνών. ”.

Να αναφέρουμε όμως πως σε περίπτωση που ο Λουτσέκσου κάνει και πάλι ανάλογες δηλώσεις που προκαλέσουν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, τότε -πέρα από το ακόμα μεγαλύτερο πρόστιμο που θα πληρώσει- θα κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμού ο ΠΑΟΚ! Αυτό σημαίνει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε όσα δηλώνει από δω και πέρα…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις