Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μέσι πιο πλούσιος από τον Ρονάλντο! Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους [pic]

Ο Μέσι πιο πλούσιος από τον Ρονάλντο! Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους [pic]
ΦΩΤΟ twitter

Δύο θέσεις και 3 εκατ. δολάρια πιο πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε την περασμένη χρονιά, ο Λιονέλ Μέσι, στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities, βάσει των εσόδων τους κατά τη διάρκεια του 2017. Πρώτος στη λίστα ο πυγμάχος Φλόιντ Μέιγουέδερ.

Δύο ποδοσφαιριστές και έναν πυγμάχο, περιλαμβάνει η πρώτη δεκάδα της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities για το 2017. Ο Φλόιντ Μέιγουέδερ είναι στην πρώτη θέση με 285 εκατ. δολάρια, ο Λιονέλ Μέσι στην 8η θέση με 111 εκατ. δολάρια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη 10η θέση με 108 εκατ. δολάρια.

Το γνωστό οικονομικό περιοδικό, υπολόγισε τα έσοδα των πιο πλούσιων celebrities του κόσμου, δίνοντας στη δημοσιότητα του 100 πρώτους στη σχετική λίστα, τα έσοδα των οποίων “εκτινάχθηκαν” πέρυσι στο ποσό των 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κι αυτό γιατί σε σχέση με το 2016, την περασμένη χρονιά το αντίστοιχο ποσό εμφανίζεται αυξημένο κατά 22%.

Από αθλητικής πλευρά πάντως, ξεχωρίζουν τα ονόματα του Φλόιντ Μέιγουέδερ, ο οποίος μόνο για την “μάχη” του με τον Μαγκρέγκορ, έβγαλε 100 εκατ. δολάρια, ενώ οι Μέσι και Ρονάλντο παραμένουν οι πιο πλούσιοι ποδοσφαιριστές, με αμφότερους πάντως να έχουν τιμωρηθεί από την ισπανική δικαιοσύνη για φοροδιαφυγή.

Η λίστα του Forbes με Μέσι και Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις