Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Μπερμπάτοφ έδειξε στον Κέιν το… δρόμο προς το Μάντσεστερ!

Ο Μπερμπάτοφ έδειξε στον Κέιν το… δρόμο προς το Μάντσεστερ!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προτείνει στον Χάρι Κέιν να ακολουθήσει το ποδοσφαιρικό…  μονοπάτι που ακολούθησε ο ίδιος στην Premier League.

Ο Χάρι Κέιν είναι ένας παίκτης που αποτελεί «μήλον της Έριδος» για τις μεγάλες ομάδες της Premier League, με τα «σενάρια» που τον βάζουν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνουν συχνά – πυκνά την εμφάνιση τους. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έδωσε συνέντευξη στο BBC και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει πώς βλέπει το μέλλον του επιθετικού της Τότεναμ.

Ο 39χρονος Μπερμπάτοφ τόνισε πως στο παρελθόν βρέθηκε στην ίδια θέση με τον Κέιν και τον συμβούλεψε να ακολουθήσει τη… διαδρομή που είχε πάρει ο ίδιος, δηλαδή να πάει από την Τότεναμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σαν κριτήριο την κατάκτηση τίτλων.

«Ήξερα ότι θα απογοητεύσω πολύ κόσμο, αλλά ακολούθησα το… μονοπάτι μου. Ήξερα ότι αν χάσω αυτή την ευκαιρία, ίσως να μην μου δοθεί δεύτερη. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές πρέπει να παίρνεις σκληρές αποφάσεις.

Η ίδια κατάσταση υπάρχει με τον Χάρι Κέιν αυτή τη στιγμή. Βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμένα και ίσως να είναι μπερδεμένος. Αν υπάρχει αλήθεια στις φήμες, τότε το σκέφτεται 100%. Η έλλειψη τίτλων είναι σοβαρό πρόβλημα για παίκτες όπως ο Κέιν. Θέλει να κοιτάζει στο παρελθόν και να θυμάται τους τίτλους που πήρε. Και τα χρόνια περνάνε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις