Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Μπουτάρης για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: “Υπερβολική στάση του Ολυμπιακού”

Μπουτάρης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχολίασε τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την τιμωρία του ΠΑΟΚ -μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ- και έκανε λόγο για υπερβολική στάση των “ερυθρόλευκων” στην Τούμπα.

Μάλιστα, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε πως οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και ευχήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό να “… αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου”.

«Οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού», αναφέρει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα», καταλήγει το tweet του κ. Μπουτάρη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις