Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Ναϊνγκολάν “τρίτωσε” το… κακό για την Ίντερ!

Ο Ναϊνγκολάν “τρίτωσε” το… κακό για την Ίντερ!
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ίντερ “κόλλησε” στην ισοπαλία (1-1) με την Κάλιαρι στο “Μεάτσα”, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας, αφού είδε τον πρώην “νερατζούρι”, Ράτζα Ναϊνγκολάν, να την “πληγώνει” προκαλώντας την τρίτη σερί γκέλα της στο πρωτάθλημα και τη κορυφή πλέον απομακρύνεται.

Για τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα Ιταλίας η Ίντερ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Οι “νερατζούρι”, που αγωνίστηκαν με τα ονόματα των παικτών να αναγράφονται στα Κινέζικα στις φανέλες με αφορμή την κινεζική Πρωτοχρονιά, δεν έστησαν της δική τους γιορτή στο “Μεάτσα” αφού έμειναν στο 1-1 με την Κάλιαρι, για την 21η αγωνιστική και πλέον η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, που έχει και ματς λιγότερο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνς στο 29’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχου, με κεφαλιά, αλλά στο 78’ ο Ράτζα Ναϊνγκολάν πήρε την “εκδίκησή” του από την πρώην ομάδα του καθώς επιχείρησε σου, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1. Για την Ίντερ το… δράμα δεν τέλειωσε εκεί όμως, αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο σκόρερ των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις