Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός “διέλυσε” τον Παναθηναϊκό στο “αιώνιο” ντέρμπι των… μικρών!

Ο Ολυμπιακός “διέλυσε” τον Παναθηναϊκό στο “αιώνιο” ντέρμπι των… μικρών!
Intime.gr

Πολύ μεγάλη νίκη με 5-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, πήρε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού στο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Superleague.

Το “αιώνιο” ντέρμπι στου Ρέντη… βάφτηκε ερυθρόλευκο! Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Superleague Κ17 κόντρα στον Παναθηναϊκού με το εντυπωσιακό 5-1.

Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με προβολή του Πούλιανου (0-1), ωστόσο η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Η ισοφάριση ήρθε στο 16′. Μετά από ωραία πάσα του Σταμούλη, ο Λιάτσος έγινε κάτοχος της μπάλας και νίκησε τον Δρανδάκη για το 1-1. Στο 32’ ήρθε η ανατροπή, μετά από φάουλ του Ιμπαγάσα και πολύ ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας από τον Κατσογιάννη που έστειλε με αυτόν τον τρόπο την μπάλα στα δίχτυα (2-1)!

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν συνεχώς στο μισό γήπεδο του αντιπάλου στο πρώτο 45λεπτο, χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα τέρματα με τους Ιμπαγάσα και Σταμούλη, με τον τελευταίο να γράφει τελικά το 3-1 στο 39′.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμούς στην επανάληψη, πιέζοντας ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη δύο ακόμα τερμάτων. Ο Χρονακόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λιοφάγου (85’) έκανε το 4-1 με τους δύο παίκτες να αλλάζουν… ρόλους για το πέμπτο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις