Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

O Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον προπονητή της Σλάβιας Πράγας σύμφωνα με τσέχικα ΜΜΕ!

O Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον προπονητή της Σλάβιας Πράγας σύμφωνα με τσέχικα ΜΜΕ!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έκανε πρόταση στον προπονητή της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, να αναλάβει την ομάδα αλλά ο ίδιος είχε αρνηθεί σύμφωνα πάντα με τσέχικα δημοσιεύματα και δηλώσεις του ίδιου αλλά χωρίς να τοποθετείται χρονικά πότε ακριβώς έγινε αυτό ή να δίνονται παραπάνω λεπτομέρειες για την επαφή των δύο πλευρών.

Σον Γίντριχ Τρπισόφσκι ήθελε να δώσει τα κλειδιά της ομάδας ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει ρεπορτάζ της τσέχικης ιστοσελίδας “isport.blesk.cz”. Ο Τσέχος προπονητής της Σλάβια Πράγας, που απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης στη χώρα του και έχει οδηγήσει την ομάδα του στους ομίλους του Champions League φέτος επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι είχε πρόταση από την Ελλάδα αλλά δεν κατονόμασε το σύλλογο. Αυτό το έκανε όμως η τσέχικη αθλητική ιστοσελίδα, που ανέφερε τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για το την ακριβή χρονική στιγμή του γεγονότος ή το ύψος της πρότασης των “ερυθρόλευκων”.

Ο Τρπισόφσκι δήλωσε σχετικά:

“Είχα πρόταση από ομάδα της Ρωσίας, από μια ελληνική και από άλλη μια από μεγάλο πρωτάθλημα στη Δυτική Ευρώπη. Ωστόσο, ήταν όνειρό μου να προπονήσω τη Σλάβια και θέλω να συνεχίσω να το ζω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ με τη συνεργασία που έχω με τους παίκτες και με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις