Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Παναγιώτη Κατσούρη! video – pics

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Παναγιώτη Κατσούρη! video – pics
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πέρασαν 21 χρόνια, αλλά κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν τον ξέχασε! Το μεσημέρι της Παρασκευής (08.02.2019) πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο, στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη. Η ατάκα του παπά-Χρήστου ενόψει του ντέρμπι του “δικέφαλου του Βορρά” με τον Ολυμπιακό.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, πραγματοποιώντας το ετήσιο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο ταλαντούχο παίκτη, που την 9η Φεβρουαρίου του 1998 έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Θέρμης.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο πατήρ-Χρήστος ενώ παρόντες ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Δημήτρης Πέλκας, ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ο Κώστας Μαλιούφας.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος.

Αμέσως μετά το τέλος του μνημοσύνου, ο παπα-Χρήστος συγκίνησε με τα λόγια του για τον Παναγιώτη Κατσούρη, αναφερόμενος και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την Κυριακή (10.02.2019): “Ο Θεός να τον αναπαύει και να χαρεί την Κυριακή από εκεί ψηλά που βρίσκεται…” είπε χαρακτηριστικά…

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις