Τετάρτη, 8 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο πρόεδρος Μαδούρο θα παίξει… μπαλίτσα με τον Μαραντόνα!

Μαραντόνα - Μαδούρο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε ότι θα παίξει ποδόσφαιρο σήμερα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, την παλιά δόξα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται από χθες, Δευτέρα, στο Καράκας.

“Θα παίξω υπό τη διεύθυνση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, πίσω, στην άμυνα. Είμαι καλός στην άμυνα και στην εκτέλεση των πέναλτι”, δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ παρίστατο σε επίσημη τελετή στην οποία ήταν και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μαραντόνα - Μαδούρο

Να αναφέρουμε πως ο “Ντιεγκίτο” υπέγραψε συμβόλαιο στο Καράκας με το τηλεοπτικό δίκτυο Telesur για την παραγωγή μιας εκπομπής -κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία- που θα έχει τον τίτλο:  “Από το χέρι του 10”.

Ο… θρυλικός Αργεντινός είχε ήδη συνεργαστεί με το Telesur κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία το 2014.

Ο… στρατιώτης του Μαδούρο

Ενώ η Βενεζουέλα διανύει από τον Απρίλιο σοβαρή πολιτική κρίση και βρίσκεται απομονωμένη στη διεθνή σκηνή, ο Μαραντόνα έστειλε στις αρχές Αυγούστου μήνυμα υποστήριξης στον Μαδούρο δηλώνοντας πρόθυμος να είναι “στρατιώτης” της μπολιβαριανής επανάστασης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις