Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο σούπερ Πογκμπά “εκθέτει” τον Μουρίνιο! Νέα “τεσσάρα” από τη Γιουνάιτεντ – video

Ο σούπερ Πογκμπά “εκθέτει” τον Μουρίνιο! Νέα “τεσσάρα” από τη Γιουνάιτεντ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Απίστευτα πράγματα από τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο, έχει πάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις πλάτες του και την οδηγεί προς την πρώτη 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ. Δυο γκολ και μία ασίστ ο Γάλλος κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Ο Πολ Πογκμπά έχει βαλθεί να… απομυθοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με μία ακόμη τρομερή εμφάνιση, έχει ήδη μετατρέψει την ομάδα του σε “τρένο” στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έφθασε πια 6η και στο -3 από την Άρσεναλ.

Ο Γάλλος κεντρικός μέσος που ήταν στα “μαχαίρια” με τον Πορτογάλο κόουτς, έχει 6 γκολ και 3 ασίστ, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και οι “κόκκινοι διάβολοι” εμφανίζονται απόλυτα μεταμορφωμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

“Διέλυσαν” μάλιστα και τη Μπόρνμουθ με 4-1, με τον Πογκμπά να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του και να δίνει την ασίστ στον Λουκάκου για το 40, ενώ είχε προηγηθεί το 3-0 από τον  Ράσφορντ και η μείωση του σκορ από τον Άκε.

Το σόου του Πογκμπά στο 4-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις