Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Θεμπάγιος είχε το… φάρμακο για τη Ρεάλ Μαδρίτης! [vid]

Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΩΤΟ reuters

Μακριά από το Μπερναμπέου τα πάει καλά. Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 της Αλαβές. Ο Ντάνι Θεμπάγιος και τα δυο γκολ της ομάδας του Ζιντάν.

Μπορεί εντός έδρας να έχει απογοητεύσει τον κόσμο της, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάει περίφημα μακρυά από το “σπίτι” της.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έβγαλε… άσο από το μανίκι του, εμπιστεύτηκε τον Ντάνι Θεμπάγιος -αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Μπέτις- και ο 21χρονος μέσος τον δικαίωσε!

Στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα των “μερένγγες”, ο Θεμπάγιος πέτυχε και τα δύο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης, στη νίκη (2-1) επί της ουραγού Αλαβές στο “Μεντιθορόθα”.

Μάλιστα, το δεύτερο μπήκε αμέσως μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων. Να αναφέρουμε πως για να φτάσει σε αυτό το “διπλό”, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε και τη.. τύχη με το μέρος της, αφού η Αλαβές είχε δυο δοκάρια.

Οι συνθέσεις

Αλαβές (Τζάνι νε Μπιάζι): Πατσέκο, Βιγκαράι (46′ Αλέξις), Μαριπάν, Ελι, Ντουάρτε, Ντάνι Τόρες, Μανού Γκαρθία, Μπούργκι (66′ Πεδράθα), Μεδράν, Ιμπάι Γκόμεθ (80′ Σομπρίνο), Μουνίρ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Θεμπάγιος (74′ Γιορέντε), Ισκο (90′ Μαγιοράλ), Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις