Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Τσιγκρίνσκι δεν σκέφτεται να αποσυρθεί! Η στάση της ΑΕΚ

Ο Τσιγκρίνσκι δεν σκέφτεται να αποσυρθεί! Η στάση της ΑΕΚ
Intime.gr

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει τα… ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας της. Πέρα από τη θέληση της να κρατήσει στην ομάδα τον… δανεικό, Όγκνιεν Βράνιες, άγνωστο είναι ακόμα το τι θα συμβεί με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει όρο αυτόματης ανανέωσης στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, στην περίπτωση που πιάσει 25 συμμετοχές στη σεζόν (είχε 17 μέχρι τη διακοπή) και σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» δεν σκέφτεται να… κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Ουκρανός αμυντικός φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν, αφού νιώθει καλά σωματικά. Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ είναι δεδομένη η εκτίμηση προς το πρόσωπο του, χωρίς όμως να έχει γίνει σαφές το αν θέλει να τον κρατήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, δεν είναι απίθανο η Ένωση να διατηρήσει τον Τσιγκρίνσκι και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της, ειδικά από τη στιγμή που στο πλάνο των ανθρώπων της είναι η αξιοποίηση του Ουκρανού, από τη στιγμή που αφήσει την ενεργό δράση. Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξει σχετική επαφή των δύο πλευρών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις