Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Ο Χιμένεθ υποψήφιος για τον πάγκο της Λας Πάλμας”

Μανόλο Χιμένεθ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο της Λας Πάλμας, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ. Εκτιμούν μάλιστα ότι μπορεί να δελεαστεί για μία επιστροφή στην Ισπανία.

Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο του ισπανικού ποδοσφαίρου και τον προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα “ανοιχτός” για την επιστροφή του στη Σεβίλλη, όμως είναι μία άλλη ομάδα της Primera Division που φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του. Πιο συγκεκριμένα, η τοπική ιστοσελίδα canarias7 τον τοποθετεί μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του προπονητή της Λας Πάλμας.

Το δημοσίευμα για το Χιμένεθ

“Εκτός από τους Μαρτίν Λασάρτε και Πάκο Χέμεθ υπάρχει και ένας ακόμα υποψήφιος ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ο Χιμένεθ είδε τις μετοχές του να αυξάνονται σημαντικά και αυτό θα περιπλέξει την άφιξή του στο νησί. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας πιστεύουν ότι μπορεί να τον δελεάσει μια πρόταση. Επιπλέον, η ομάδα εκτιμά την εμπειρία του πάρα πολύ, ενώ και ο μισθός του είναι μέσα στο μπάτζετ που μπορεί να ξοδευτεί για τον πάγκο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις