Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΟΦΗ – ΑΕΛ: “Όρθιοι” οι “βυσσινί”! Στενεύουν τα περιθώρια για τους Κρητικούς

ΟΦΗ – ΑΕΛ: “Όρθιοι” οι “βυσσινί”! Στενεύουν τα περιθώρια για τους Κρητικούς

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια της να παραμείνει στη Superleague πήρε η ΑΕΛ. Οι “βυσσινί” έφεραν 0-0 στην έδρα του ΟΦΗ, που δεν μπορεί να “ξεκολλήσει” από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα περιθώρια στένεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΟΦΗ, που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ στο “Θ. Βαρδινογιάννης” στο πλαίσιο της 23ης ημέρας. Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν έτσι επτά αγώνες χωρίς νίκη, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Όσον αφορά τους “βυσσινί”, έφτασαν τους 23 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, με τον Σόουζα να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ από καλή θέση στο 6′ και τον Ποτουρίδη να στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Κρίστινσον με σουτ στο 8′.

Στο 11′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νούνιτς στον Βαζ, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΟΦΗ να έχει πάντα τον έλεγχο, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για ένα γκολ.

Η ΑΕΛ συνέχισε να βγάζει ανακοινώσεις για τη διαιτησία και στο δεύτερο μέρος (σ.σ. έφτασε τις τρεις) την ώρα που ο ΟΗΦΗ πίεζε για να φτάσει στο γκολ, έχοντας όμως πρόβλημα στην τελική πάσα.

Λίγο πριν τη λήξη του ματς, οι Κρητικοί έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να πάρουν το “τρίποντο”. Η μπαλιά βγήκε από τα δεξιά και ο Πάρσον δεν μπόρεσε να νικήσει εξ επαφής τον Κρίστινσον, που άπλωσε εξαιρετικά το κορμί του και έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις