Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΟΦΗ – Άρης: “Πάρτι” 6άδας για τους Κρητικούς!

ΟΦΗ – Άρης: “Πάρτι” 6άδας για τους Κρητικούς!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΟΦΗ πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 με ανατροπή επί του Άρη στην Κρήτη και “εδραιώνεται” στην πρώτη 6άδα της Superleague, που οδηγεί στα πλέι οφ για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Σε ένα εξαιρετικό ματς στην Κρήτη, ο Άρης προηγήθηκε με τον Ιντέγιε, αλλά ο ΟΦΗ ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και στη συνέχεια έφερε… τούμπα το ματς, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι της… 6άδας για τη 14η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι Κρητικοί ξέφυγαν με 4 βαθμούς διαφορά από τους “κίτρινους” και έχουν πλέον σημαντικό πλεονέκτημα στη “μάχη” για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στα πλέι οφ και την Ευρώπη.

Το παιχνίδι

Ο Άρης ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς, έχασε τετ-α-τετ με τον Ιντέγιε και άνοιξε το σκορ με τον ίδιο παίκτη στο 12′. Μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος έκανε από κοντά το 1-0.

Το γκολ “ξύπνησε” όμως το ΟΦΗ, ο οποίος και “πίεσε” στη συνέχεια για την ισοφάριση. Στο 22′ ο Τσιλιανίδης σούταρε πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση, αλλά στο 30′ ο Βαζ τελείωσε ιδανικά το ωραίο γύρισμα του Κοροβέση από αριστερά κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του.

Το ματς ήταν πάνω κάτω στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που έφθασαν τελικά στην ανατροπή, με τον Φερέιρα να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Κουέστα σε κόρνερ και να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο που ο ΟΦΗ έβγαζε παίκτη στην πλάτη της άμυνας του Άρη όποτε… ήθελε, με τον Φιγκεϊρέιδο να κάνει το 3-1 στο 74′ από κάθετη του Τσιλιανίδη και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι αμέσως μετά, σε… παρόμοια φάση.

Το 3-1 έμεινε τελικά μέχρι τέλους, χαρίζοντας μία πολύ σημαντική νίκη στους Κρητικούς στη “μάχη” για την πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα πλέι οφ για τον τίτλο, αλλά και για τα ευρωπαϊκά “εισιτήρια” της Superleague.

Οι συνθέσεις στο ΟΦΗ – Άρης

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο (89′ Μάνος), Βαζ (77′ Στάικος), Σεμέντο (37′ Φερέιρα)

Άρης (Μίχαελ Ενίνγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Μπα, Σάσα, Ματίγια (88′ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε, Γκάμα (68′ Μαντσίνι), Λάρσον (79′ Ντιγκινί)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις