Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΟΦΗ: Κουτρουμπής και… επίσημα στους Κρητικούς

ΟΦΗ: Κουτρουμπής και… επίσημα στους Κρητικούς
ofi1925.gr

Ο Γιώργος Κουτρουμπής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Ο έμπειρος αμυντικός ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ενισχύεται στα μετόπισθεν ο ΟΦΗ, καθώς η κρητική ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του Γιώργου Κουτρουμπή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 28χρονος σέντερ μπακ είχε μείνει ελεύθερος από τη ρουμανική Κονκόρντια, στην οποία αγωνίστηκε από τον Φεβρουάριο του 2019 έως τη λήξη της σεζόν. 2018…

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Κουτρουμπή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας 2 ετών.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 10/02/1991 στην Αθήνα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Καλλιθέας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, όπου μέτρησε συνολικά 58 συμμετοχές. Τον Αύγουστο του 2012 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, με την οποία συμμετείχε σε 30 αγώνες και πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τον Ιούλιο του 2013 αποχώρησε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε ως το πρώτο μισό της σεζόν 2018-19. Με την φανέλα του Παναθηναϊκού μέτρησε συνολικά 158 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστς.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Βέλγιο και η Standard Liège, όπου αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο ως τον Ιούλιο του 2018, έχοντας συνολικά 8 συμμετοχές. Τον Φεβρουάριο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με την ρουμανική Concordia Chiajna, με την οποία μέτρησε 9 συμμετοχές.

Έχει χριστεί διεθνής τόσο με την Εθνική ομάδα ανδρών όσο και με την Εθνική U19 της χώρας μας.

Γιώργο καλωσήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις