Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγιναν στο ημίχρονο

ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγιναν στο ημίχρονο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι καταγγελίες του Παναιτωλικού για απρόκλητη επίθεση στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Χρήστο Κουτσοσπύρο, από τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ηρακλείου προκάλεσαν όσα δυσάρεστα έγιναν πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι Αγρινιώτες, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, φέρεται να γρονθοκόπησε τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, στη φυσούνα.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου κάλεσε για κατάθεση τον πρώτο για να μάθει τι έχει συμβεί και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στη συνέντευξη Τύπου, ενώ στον Παναιτωλικό κάνουν λόγο για απρόκλητη επίθεση.

Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία σε πειθαρχικό επίπεδο, ανάλογα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή της Superleague για το περιστατικό.

Να αναφέρουμε πως το κλίμα στον ΟΦΗ για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι πολύ βαρύ και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Έλληνα τεχνικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις