Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Άντεξε” στην Κρήτη το Τριφύλλι!

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Άντεξε” στην Κρήτη το Τριφύλλι!
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά χάρη σε ένα ακόμη πέναλτι τη φετινή σεζόν, “έσωσε” τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 στην Κρήτη.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το… πρόβλημά του στο γκολ, έμεινε πίσω στο σκορ από τον ΟΦΗ και έμεινε με 10 παίκτες στο 63′, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ και τελικά ισοφάρισε με πέναλτι στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες είδαν τον επόπτη και το VAR να τους ακυρώνει από ένα γκολ, με το Τριφύλλι να έχει και δοκάρι με τον Δώνη, πριν ανοίξει το σκορ ο Φιγκεϊρέιδο στο 60ο λεπτό του αγώνα. Οι “πράσινοι” έχασαν και τον Σένκεφελντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αμέσως μετά, αλλά έδειξαν καλύτεροι από τους Κρητικούς με παίκτη λιγότερο και κέρδισαν πέναλτι στο 83′. Ο Κουτρουμπής ανέτρεψε τον Δώνη και ο Μακέντα έκανε το 1-1 από τη “βούλα”, χαρίζοντας έστω τον ένα βαθμό για την ομάδα του.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε έτσι τη διαφορά από τον ΟΦΗ στη βαθμολογία στο -2, μένοντας “ζωντανός” και στη “μάχη” για την τέταρτη θέση της βαθμολογίας στη Superleague.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις