Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Βαριά” ήττα για το Τριφύλλι!

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Βαριά” ήττα για το Τριφύλλι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τραγική εμφάνιση στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πιο βαριά ήττα του στο πρωτάθλημα, μετά το 3-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, εμφανίζοντας μεγάλα κενά και προβλήματα μπροστά από την εστία του.

Σε ένα “ανοιχτό” ματς στην Κρήτη, ο ΟΦΗ ήταν πιο αποτελεσματικός από τον Παναθηναϊκό και εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Τριφυλλιού να αμυνθεί σωστά, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 3-1.

Ο Δεληγιαννίδης στην πρώτη φάση της ομάδας του έκανε το 1-0, με τον Κάτσε να ισοφαρίζει με κεφαλιά-ψαράκι και τον Πλατέλλα να κάνει το 2-1 αμέσως μετά, με μεγάλη ευθύνη και του Διούδη. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Κοροβέσης στο 60′, μετά από μία ακόμη κακή αντίδραση του τερματοφύλακα του Τριφυλλιού.

Παρακολουθήστε LIVE το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός από το newsit.gr


Σημαντικές απώλειες για τον Παναθηναϊκό στο ματς, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει… ξεμείνει από δεξιά μπακ, μετά και τον τραυματισμό του Ματίας Γιόχανσον και θα ξεκινήσει στη θέση τον Πούγγουρα.

Απόντες για τους “πράσινους” και οι μακροχρόνια τραυματίες Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Άλτμαν, αλλά και ο Κότσαρης που υπέστη θλάση στο ματς με τον Άρη, την προηγούμενη αγωνιστική.

Για τον ΟΦΗ, έχουν επιστρέψει στην αποστολή οι Μεγιάδο, Νέιρα και Ντίνας, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ενώ αντίθετα εκτός έχουν μείνει οι Αραβίδης και Μπολάκης, για τον ίδιο λόγο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις