Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΟΦΗ: “Σεβασμός στους κανόνες οδικής ασφάλειας! Σεβασμός στον συνάνθρωπο” [video]

ΟΦΗ: “Σεβασμός στους κανόνες οδικής ασφάλειας! Σεβασμός στον συνάνθρωπο” [video]
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΟΦΗ προωθεί καμπάνια που αφορά τη σωστή οδηγική συμπεριφορά, αυτή τη φορά με σχετικό βίντεο στο οποίο συμμετέχει ο προπονητής αλλά και αρκετοί παίκτες της ομάδας των Κρητικών.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κορυφώνει τις δράσεις της στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Ευθύνης όσον αφορά την οδηγική ασφάλεια και συμπεριφορά, με ένα βίντεο – μήνυμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σωτηρίου, Ανέστης Νάστος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κουτρουμπής, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Νίκος Μαρινάκης και Αντίλ Ναμπί.

Το προηγούμενος διάστημα είχαν δημοσιευτεί αντίστοιχα ατομικά βίντεο ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ και όλη η ομάδα  μαζί με το τεχνικό τιμ είχε βγει στους δρόμους του Ηρακλείου, προκειμένου να μοιράσουν φυλλάδια στους οδηγούς για την σωστή οδηγική συμπεριφορά, στέλνοντας χαρακτηριστικά το μήνυμα της ομάδας.

“Ο ΟΦΗ στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους. Σεβασμός στους κανόνες οδικής ασφάλειας. Σεβασμός στον συνάνθρωπο. Σεβασμό στον ίδιο μας τον εαυτό. Παίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Με τη ζωή μας δεν παίζουμε”!

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις