Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την UEFA” – Η αντίδραση του “δικέφαλου του Βορρά”

οφσάιντ

Τα όσα ακολούθησαν του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ φαίνεται πως ώθησαν αξιωματούχους της UEFA να εξετάσουν το βίντεο με τη φάση του γκολ του Φερνάντο Βαρέλα, το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή Κομίνη και στη συνέχεια κατοχυρώθηκε μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας. Για “στημένες” διαρροές κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο “αέρα” της “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” ο γνωστός δημοσιογράφος και αναλυτής Διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων, Μάνος Σταραμόπουλος, UEFA και ECA εξέτασαν -άτυπα- την φάση με το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο πληροφορίες του δημοσιογράφου ανέφεραν πως UEFA και ECA εκτίμησαν πως σωστά το γκολ ακυρώθηκε από τον κ. Κομίνη, πριν την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Μαουρίσιο επηρεάζει τη φάση.

Να αναφέρουμε πάντως πως η UEFA δεν έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση αλλά ούτε έχει σκοπό να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

“Επίθεση” ΠΑΟΚ στην ΕΡΑ για “στημένες” διαρροές!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη πάντως δεν έμεινε ασχολίαστη από την πλευρά του ΠΑΟΚ, που κάνει λόγο για… στημένες τοποθετήσεις και θα προχωρήσουν και σε καταγγελία!

“Οι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την UEFA για τη φάση του…οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΘΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ…

Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της UEFA, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ…”, σημείωναν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του “δικεφάλου ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις