Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι αρνήσεις από ΠΑΕ, η επιμονή Βασιλειάδη και το… ορατό ενδεχόμενο Grexit!

Βασιλειάδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι όροι του Γιώργου Βασιλειάδη για την επανέναρξη της Superleague πήραν τα “ναι” αλλά και τα “όχι” των ΠΑΕ, κάτι που φέρνει κινδύνους για το ελληνικό. Το ποδοσφαιρικό Grexit φαίνεται πως βρίσκεται στη… γωνία.

Τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και όσα ακολούθησαν, έφεραν μεγάλες… περιπέτειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Superleague, που από εκείνη την Κυριακή (11/03) βρίσκεται στον “πάγο”.

Το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Superleague βρίσκεται στον… αέρα! Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, υπάρχουν ΠΑΕ που δεν συμφωνούν με τις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη -που έχουν πάρει το “ok” από τη FIFA– κι έτσι κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα επακολουθήσει.

Ολυμπιακός: Δεν υπογράφει τις προτάσεις του Βασιλειάδη!

«Άκυρο» και ο Παναθηναϊκός στους όρους Βασιλειάδη!

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ξάνθη και ΑΕΛ δεν υπέγραψαν τους όρους του κ. Βασιλειάδη, είτε εκφράζοντας ανοικτά την αντίθεση τους, είτε έχοντας αρκετές ενστάσεις.

Αντιθέτως, οι υπόλοιπες ΠΑΕ, μεταξύ τους οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, συμφωνούν με τις θέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού. Η κατάσταση αυτή οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε… αδιέξοδο, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να έχει αναφέρει πως περιμένει τη θετική απάντηση όλων των ΠΑΕ, προκειμένου να ξεκινήσει η Superleague.

Η ΑΕΚ υπέγραψε! Σύμφωνη με τους όρους Βασιλειάδη

Σύμφωνος και ο ΠΑΟΚ με Βασιλειάδη! Παρατηρήσεις και… VAR

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η πλευρά του κ. Βασιλειάδη ήταν προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο (ίσως όχι για τον αριθμό των ομάδων) και θα επιμείνει στην… αναβολή του πρωταθλήματος.

Η άρνηση των ομάδων όμως στους όρους που βρίσκουν σύμφωνη τη FIFA, ίσως να φέρουν… μεγάλους μπελάδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ενδεχόμενο του Grexit φαίνεται πως είναι υπαρκτό.

Η FIFA έχει δώσει διορία μέχρι την Παρασκευή (23/03) και σε περίπτωση που λείπουν οι υπογραφές όλων των ΠΑΕ στο έγγραφο που λάβει από τον κ Γιώργο Βασιλειάδη, τότε η… αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι κάτι το απίθανο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις