Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι κορυφαίοι του Champions League! Με Ράμος η 18άδα της UEFA [pic]

UEFA
ΦΩΤΟ facebook

Η UEFA ανακοίνωσε τους κορυφαίους 18 παίκτες του φετινού Champions League, σύμφωνα με τους δικούς της παρατηρητές της διοργάνωσης και συμπεριέλαβε στις επιλογές της και τον… πιο μισητό ποδοσφαιριστή των τελευταίων ωρών, το αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

Σχεδόν ολόκληρη την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, που αναδείχθηκε για τρίτη σερί φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης, επέλεξε στην κορυφαία 18άδα της για το φετινό Champions League, η UEFA.

Οι τεχνικοί παρατηρητές της διοργανώτριας αρχής, επέλεξαν τους 18 ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα του κόσμου, με την πλειοψηφία αυτών να προέρχεται από τις δύο ομάδες του τελικού, τη “Βασίλισσα” Ρεάλ και τη Λίβερπουλ.

Ανάμεσά τους και ο Σέρχιο Ράμος, παρά το γεγονός ότι από την ώρα του τελικού και μετά, είναι ίσως ο πιο… μισητός ποδοσφαιριστής του πλανήτη, εξαιτίας του τραυματισμού του Σαλάχ, της αγκωνιάς στον Κάριους και της εν γένει συμπεριφοράς του στον τελικό του Κιέβου.

Η 18άδα του Champions League από την UEFA

Τερματοφύλακες: Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης), Άλισον (Ρόμα)

Αμυντικοί: Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιελίνι (Γιουβέντους), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Μπάγερν Μονάχου)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Σαλάχ (Λίβερπουλ), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης)

UEFA's Technical Observers have chosen their UEFA Champions League Squad of the Season. Do you agree with their selection?

Gepostet von UEFA Champions League am Sonntag, 27. Mai 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις