Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι “νυχτερίδες” απογειώθηκαν και… δάγκωσαν την Μπαρτσελόνα! (video)

Οι “νυχτερίδες” απογειώθηκαν και… δάγκωσαν την Μπαρτσελόνα! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Βαλένθια πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 2-0 στο “Μεστάγια” και πλησίασε την τετράδα της βαθμολογίας της La Liga, ενώ οι “μπλαουγκράνα” ίσως πέσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αν η Ρεάλ νικήσει αύριο (26/1) της Βαγιαδολίδ εκτός έδρας.

Την πρώτη της νίκη μετά τη σεζόν 2006-07 επί της Μπαρτσελόνα πήρε η Βαλένθια που επιβλήθηκε των “μπλαουγκράνα” στο “Μεστάγια” με 2-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας. Οι “νυχτερίδες” μπήκα από την αρχή δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό μόλις έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε πέναλτι του Μάξι Γκόμες, ο οποίος στο 29′ έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Το αυτογκόλ του Ζόρντι Άλμπα στο 48΄ απέδωσε… δικαιοσύνη για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, οι Καταλανοί στη συνέχεια πίεσαν, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, και ο Γκόμες στο 77΄πήρε την “εκδίκησή” του ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση που ξεδίπλωσε η ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Με αυτή τη νίκη η Βαλένθια μπαίνει “δυνατά” στη διεκδίκηση μίας θέσης στην τετράδα, που οδηγεί στο Champions League ενώ η Μπαρτσελόνα ενδέχεται πλέον να πέσει από την κορυφή της κατάταξης, αν η Ρεάλ Μαδρίτης πάρει τη νίκη αύριο (26/1) στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις