Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα δεν ανησυχούν στα πέναλτι

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα δεν ανησυχούν στα πέναλτι
ΦΩΤΟ Reuters

Πήραν πίσω τα χρήματά τους με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στον αποκλεισμό της Κολομβίας.

Τρεις αποκλεισμούς στα πέναλτι είχε η Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1990 από τη Γερμανία, στα ημιτελικά, το 1998 από την Αργεντινή στη φάση των «16» και το 2006 από την Πορτογαλία στα προημιτελικά.

Η «κατάρα» του αποκλεισμού της στα πέναλτι «έσπασε», χτες βράδυ, στη Μόσχα. Η Αγγλία κέρδισε με 4-3 στα πέναλτι την Κολομβία και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου το Σάββατο (17:00), στη Σαμάρα, θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία.

Η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη όταν ξεκίνησαν οι δύο ομάδες να εκτελούν πέναλτι. Η Κολομβία πήρε το προβάδισμα μόλις ο Οσπίνα απέκρουσε το πέναλτι του Χέντερσον. Όμως ακολούθησαν δύο χαμένα πέναλτι, από τον Ουρίμπε και τον Μπάκα και η Αγγλία πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Οι Άγγλοι έγιναν ένα «κουβάρι» όταν ο Ντάιερ ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και οι Κολομβιανοί απαρηγόρητοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθούν στους «8».

Αυτοί που δεν ανησυχούσαν, όταν ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, ήταν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Γνώριζαν ότι με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, ακόμη και αν η ομάδα, στην οποία είχαν ποντάρει για να προκριθεί, έχανε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα έπαιρναν πίσω τα χρήματά τους. Όσοι είχαν παίξει την πρόκριση της Αγγλίας, κέρδισαν το στοίχημα. Όσοι είχαν επιλέξει την πρόκριση της Κολομβίας, πήραν πίσω τα λεφτά τους.

Τρίτη «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα

Ήταν η τρίτη φορά στη φάση των «16», που το Πάμε Στοίχημα έδωσε πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που είδαν τις ομάδες τους να χάνουν την πρόκριση στα πέναλτι. Είχαν προηγηθεί οι αποκλεισμοί στα πέναλτι, της Ισπανίας από τη Ρωσία και της Δανίας από την Κροατία.

Η «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα και στα τέσσερα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο. Όσοι ποντάρουν στην ομάδα που θα προκριθεί, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.

Κέρδισαν όσοι πόνταραν στο στοίχημα της ημέρας με τον Χάρι Κέιν

Χτες κέρδισαν όσοι έπαιξαν το στοίχημα της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, με τον Χάρι Κέιν ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Κολομβίας με την Αγγλία. Ο αρχηγός της Αγγλία άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Έφτασε τα 6 γκολ και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στους τέσσερις προημιτελικούς, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και το «2-0 και Έληξε». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Το παράδειγμα της Ιαπωνίας είναι χαρακτηριστικό. Προηγήθηκε με 2-0 του Βελγίου και τελικά έχασε με 3-2. Όμως οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που είχαν ποντάρει στη νίκη της, κέρδισαν το στοίχημα, παρά την ήττα της, χάρη στο «2-0 και Έληξε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις