Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλα μηδέν στη Ριζούπολη! Ισοπαλία για Απόλλωνα και Κέρκυρα

Όλα μηδέν στη Ριζούπολη! Ισοπαλία για Απόλλωνα και Κέρκυρα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague. Κακό παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις.

Μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής της Superleague, ο Απόλλων Σμύρνης παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χάνοντας την ευκαιρία στο παιχνίδι με την Κέρκυρα για να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Στο 27′ ο Μάατσι σέντραρε από αριστερά, ο Καστιγέχος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Αυτή ήταν η καλύτερη φάση του Απόλλωνα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 43΄, όταν ο Νούνες έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κόντος έπιασε την κεφαλιά και ο Τσόβιτς πραγματοποίησε μια μεγάλη απόκρουση. Αυτή ήταν η σημαντικότερη φάση της Κέρκυρας στο παιχνίδι

Στο 62ο λεπτό ο Ντουαλά άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, αλλά ο Απόλλωνας συνέχισε στον ίδιο αργό ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ουσιαστικά ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος (81΄ Χουάρες), Κούρος, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (81΄ Αλμπάνης), Μάατσεν (74΄ Σιατραβάνης), Μάατσι, Καστιγέχος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Γκόμες, Παμλίδης (88΄ Κρητικός), Ντουαλά, Σιόντης, Ιωάννου, Κόντος (66΄ Επστάιν), Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Νούνες (80΄ Μπάουμαν).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις