Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολιβέιρα: Η ΑΕΚ, το γήπεδο και το ενδεχόμενο της Premier League

Ολιβέιρα: Η ΑΕΚ, το γήπεδο και το ενδεχόμενο της Premier League
Intime.gr

«Επικεντρώνομαι στο να μείνω στην ΑΕΚ» ανέφερε ο Νέλσον Ολιβέιρα, σε Μέσο της Αγγλίας., Τι δήλωσε για το γήπεδο της Ένωσης αλλά και την περίπτωση που θα έρθει πρόταση από ομάδα της Premier League

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την επιλογή της ΑΕΚ, μίλησε ο Νέλσον Ολιβέιρα, δηλώνοντας ενθουσιασμένος στην Ένωση.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παραχώρησε συνέντευξη σε βρετανικό Μέσο (The Tilehurst End) και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, το γήπεδο που χτίζει αλλά και την επιθυμία του κάποια μέρα να αγωνιστεί στην Premier League.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το πορτογαλικό. Αλλά υπάρχουν κάποιοι πολύ μεγάλοι σύλλογοι. Μαζί με την ΑΕΚ υπάρχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και είναι εκπληκτικά να ζεις σε αυτή τη χώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ολιβέιρα.

Μιλώντας για το μέλλον του στην ΑΕΚ, ο Ολιβέιρα τόνισε: «Νομίζω πως έχω την ποιότητα να παίξω στην Premier League. Αν αυτή η ευκαιρία προκύψει τότε είναι κάτι που θα αναλύσω με την ΑΕΚ για να δω αν είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Αλλά αυτό στο οποίο επικεντρώνομαι αυτή τη στιγμή είναι να μείνω στην ΑΕΚ. Χτίζουμε ένα νέο εκπληκτικό γήπεδο, ο σύλλογος αναπτύσσεται και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Ελλάδα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις