Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αγραφιώτης: «Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου»!

Ολυμπιακός – Αγραφιώτης: «Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου»!

Στο συμβούλιο της ΕΠΟ πήρε το λόγο μεταξύ άλλων και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για τον Σιδηρόπουλο.

«Κύριε Γραμμένε εσείς δεν έχετε ακούσει τι γίνεται στην κατηγορία της Β’ Εθνικής; Δεν ακούσατε τις δηλώσεις του κ. Περέιρα; Τίποτα δεν ξέρετε; Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και οι πρωταγωνιστές αυτής είναι μέσα στην Ομοσπονδία. Εμείς παίζαμε χθες με την Γιουβέντους, την φιναλίστα του Champions League και μία παγκόσμια δύναμη, Παίζαμε 90 λεπτά αμυντικά και δεν πήραμε ούτε κάρτα.

Και εδώ ο Σιδηρόπουλος βγάζει άνευ λόγου και αιτίας κίτρινη στον καλύτερό μας παίκτη στο ματς του ΟΑΚΑ στο 3o λεπτό. Εσείς δεν βλέπετε το τι γίνεται;», είπε.

Ενημερώθηκε ο Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθυντή των Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA, Μπιορν Βασάλο. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ παρουσία του προέδρου, Ευάγγελου Γραμμένου και του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βασιλειάδης ενημερώθηκε λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας και το σχεδιασμό εφαρμογής του συστήματος VAR (Video Assistant Referee), καθώς και για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League.Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Αγραφιώτης μιλώντας προς το συμβούλιο της ΕΠΟ τόνισε μεταξύ άλλων πως «ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου»!

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις