Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανοιχτό “παράθυρο” για μετεγγραφές

Γκαρθία

Ο Όσκαρ Γκαρθία αξιολογεί το… υλικό που έχει ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μετεγγραφικά. Άρεσε ο Μελιόπουλος της Ξάνθης.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν στρέψει την προσοχή τους στους απανωτούς αγώνες με την ΑΕΚ σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν “διαγράψει” το ενδεχόμενο μετεγγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Όπως αναφέρεται στον Τύπο, στον Ολυμπιακό υπάρχει σκέψη ακόμα και για δυο μετεγγραφές. Πιο πιθανές θέσεις για κάποια κίνηση είναι η άμυνα και η επίθεση.

Η πιθανή αποχώρηση των Βούκοβιτς – Μποτία “αναγκάζει” τους Πειραιώτες να κοιτάξουν για κεντρικό αμυντικό. Στη Γαλλία γράφουν για τον 23χρονο Βραζιλιάνο Ματέους Ντόρια της Μαρσέιγ.

Για την επίθεση, στην… επικαιρότητα διατηρείται το όνομα του Τζόναθαν Μπάμπα. Ο παίκτης φαίνεται πως είναι υπό παραχώρηση από τη Σεντ Ετιέν, αλλά ενδιαφέρει και αρκετές ομάδες.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Δημήτρη Μελιόπουλου. Ο 17χρονος παίκτης της Ξάνθης παίζει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και σαν αμυντικός μέσος και τράβηξε τα βλέμματα των Πειραιωτών στον πρόσφατο αγώνα των δυο ομάδων στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις