Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ανσαριφάρντ: “Τίποτα ξεκάθαρο, πρέπει να δω τι προτάσεις έχω”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ προετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή με το Ιράν σε Μουντιάλ, αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη σεζόν που ολοκλήρωσε με τον Ολυμπιακό, καθώς και το μέλλον του στην ομάδα. Τι είπε για τη “μάχη” με τον Πρίγιοβιτς.

Δεν είναι βέβαιη η παραμονή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος και τόνισε ότι θα πρέπει να δει και τι άλλες προτάσεις έχει, αφού το μέλλον του στον Πειραιά, δεν είναι ξεκάθαρο.

Ο διεθνής επιθετικός πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν με την “ερυθρόλευκη” φανέλα, αλλά η κακή πορεία των Πειραιωτών, είναι πιθανό να αλλάξει τα πάντα στον Ολυμπιακό, γεγονός που φαίνεται να αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στο sarpoosh.

Οι δηλώσεις του Ανσαριφάρντ για τον Ολυμπιακό

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τι προτάσεις έχω. Τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στην Εθνική του Ιράν για να μπορέσω να δώσω το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για να αποφασίσω για το μέλλον μου.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή και περήφανη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά σε μια άθλια περίοδο για εμάς χάσαμε πολλούς πόντους. Η δουλειά μου ήταν δύσκολη τη τελευταία αγωνιστική, ο Πρίγιοβιτς έβαλε δύο γκολ με τον Πλατανιά και έπρεπε να κάνω χατ τρικ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να τον περάσω. Δεν τα κατάφερα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις