Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία να βρεθούν οι δράστες της αθλιότητας”

Ολυμπιακός: “Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία να βρεθούν οι δράστες της αθλιότητας”

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν στο Παπαστράτειο, καλώντας την Πολιτεία τον Υφυπουργό αθλητισμού και την ΕΛΑΣ να βρεθούν άμεσα οι δράστες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε φωτογραφία στα social media με τους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς παρέα με τον Γιάννη που δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς στο Παπαστράτειο και κάλεσε Πολιτεία, Υφυπουργό αθλητισμού και ΕΛΑΣ να βρουν άμεσα τους δράστες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας».

View this post on Instagram

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας. #Olympiacos #family

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc) on

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις