Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός για τους Νέους στο Youth League

22.11.2017 | 18:45
Ολυμπιακός

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ήθελαν μόνο νίκη στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για να ελπίζουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, αλλά η ισοπαλία που πήραν (1-1) έφερε και τον αποκλεισμό τους.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού το… πάλεψαν στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά το τελικό 1-1 “έσβησε” τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Οι παίκτες της Σπόρτινγκ ξεκίνησαν με δοκάρι μόλις στο 4′ και έκαναν το 1-0 στο 27’ με σουτ του Φερέιρα.

Η “απάντηση” του Ολυμπιακού ήταν άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με την κεφαλιά του Βοΐλη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-1 στο 43′. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε χέρι του Αγιώτη, αλλά ο Καράδαης απέκρουσε το πέναλτι του Μπαλντέ. Παρά τις καλές στιγμές που είχαν οι δυο ομάδες στην επανάληψη, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η τελευταία αγωνιστική έχει.. διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Πειραιώτες,

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Φερνάντο Τιάγκο): Μαξιμιάνο, Ντζάλο, Κόντε, Μπραγκάντσα, Λουίς, Μέντεζ, Φερέιρα (74’ Σιτχόλε), Κορέια, Σίλβα Γκουλάρτ, Σίλβα Τόμας (56’ Μπρας) και Μπαλντέ (84′ Μορέιρα).

Ολυμπιακός (Βούζας Βασίλης): Καράδαης, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης (85′ Τσιριγώτης), Βρουσάι, Τσερκώνης (67’Ζιάκας), Κωστανάσιος (81’ Κατσούκης), Νεοφυτίδης και Βοϊλης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version