Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρης: Χωρίς Τόνσο οι “κίτρινοι”! Η αποστολή για το Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός – Άρης: Χωρίς Τόνσο οι “κίτρινοι”! Η αποστολή για το Καραϊσκάκης
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” στην 24η αγωνιστική της Superleague, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί τελικά ο Μάρτιν Τόνσο, που έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Μάρτιν Τόσνο επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη, αλλά ο Σάββας Παντελίδης δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θεωρώντας τον ανέτοιμο να βοηθήσει.

Οι “κίτρινοι” κατεβαίνουν στον Πειραιά με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την άνετη επικράτηση επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και την εδραίωσή τους στην 5άδα της βαθμολογίας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/03, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Άρη

Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Γκαρσία, Βέλεθ, Γιουνές, Κορχούτ, Νίκο Μαρτίνες, Ματίγια, Μπάσα, Λάρσον, Ροόυζ, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Σαββίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις