Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Γερμανός διαιτητής στο “Καραϊσκάκης” με… προϋπηρεσία σε ελληνικό τελικό!

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Γερμανός διαιτητής στο “Καραϊσκάκης” με… προϋπηρεσία σε ελληνικό τελικό!
Intime

Ο Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ολυμπιακός – Άρσεναλ για τους “32” του Europa League. Ο Σάσα Στέγκεμαν θα είναι στο VAR στο ματς της Πέμπτης (20.02.2020 / 22:00).

Ο Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε από την UEFA να “σφυρίξει” το Ολυμπιακός – Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Αχμίλερ.

Οι τρεις τους είχαν οριστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τον Μάιο του 2019. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως είχε προκληθεί σάλος μετά τον αγώνα, όταν έγινε γνωστό πως ο Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον βοηθό VAR.

Στο VAR την Πέμπτη θα είναι ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν, που ήταν διαιτητής στο φετινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 (με δύο πέναλτι σε βάρος των «ερυθρόλευκων») και θα έχει βοηθό τον Γιαν Ζάιντελ.

O Τσβάιερ είχε σφυρίξει το καλοκαίρι του 2017 το Ολυμπιακός – Ριέκα 2-1 για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την Σπόρτινγκ για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (3-1).

Έχει μάλιστα με την Φιορεντίνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην Τούμπα με νικητές τους Iταλούς (1-0), αλλά και στη Χάιφα με τη Μακάμπι μια χρονιά νωρίτερα με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Επίσης είχε διευθύνει και αγώνες του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2014/15, στους ομίλους του Europa League, ενώ ήταν και στο Ελλάδα-Βοσνία 2-1 για τα προκριματικά του Euro 2020 στις 15 Οκτωβρίου του 2019.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις