Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Δεν συμμετέχουμε! Έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο”

Ολυμπιακός: “Δεν συμμετέχουμε! Έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση της Superleague για την αποχή των διαιτητών από το πρωτάθλημα και από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ έκαναν λόγο για “φαρσοκωμωδία” και “εξευτελισμό” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ομάδες της Superleague συνεδριάζουν αυτή την ώρα για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα, με την αποχή των διαιτητών ενόψει της 17ης αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη Λαμία και τον Ολυμπιακό να μη δίνουν το “παρών”.

Κι αν για την ομάδα της Φθιώτιδας, ο λόγος ήταν η κακοκαιρία που δεν επέτρεψε το ταξίδι στην Αθήνα, από τους Πειραιώτες προέκυπτε δυσφορία για τη συζήτηση στη λίγκα.

«Θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», υποστήριζαν από την πλευρά του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας ότι: «όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις