Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Δίωξη από ποδοσφαιρικό εισαγγελέα! “Κινδυνεύει” και πάλι το “Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός: Δίωξη από ποδοσφαιρικό εισαγγελέα! “Κινδυνεύει” και πάλι το “Καραϊσκάκης”
Intime.gr

Σε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κινδυνεύει και πάλι η έδρα των “ερυθρόλευκων” με τιμωρία.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με βάση το άρθρο 15 4β, το οποίο προβλέπει ποινές, τιμωρίας της έδρας 2 έως 4 αγωνιστικών και πρόστιμο 50.000 ως 250.000 ευρώ

Αφορμή για την πειθαρχική δίωξη αποτελεί η καταγγελία, ότι υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού από επίθεση που δέχθηκαν οι δυνάμεις που περιφρουρούσαν το “Γ. Καραϊσκάκης” από μερίδα οπαδών της ομάδας, πριν την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Άξιο αναφοράς, ότι τα τέσσερα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι με Καλαμάτα (Κύπελλο), Άρη, Ξάνθη και Πανιώνιο.

Να θυμίσουμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δώσει φέτος ήδη δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών κόντρα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

Η σχετική ενημέρωση…

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ΠΑΕ.

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις