Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έγινε η συνάντηση με Αυγενάκη! Μώραλης: “Είδαμε να παρεμβαίνει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ”

Ολυμπιακός: Έγινε η συνάντηση με Αυγενάκη! Μώραλης: “Είδαμε να παρεμβαίνει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ”
ΦΩΤΟ intime

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, για να ακούσει και δια ζώσεις τα παράπονά τους για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, μετά τη σχετική επιστολή που είχαν στείλει πριν μερικές ημέρες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον Λευτέρη Αυγενάκη, να επέμβει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατηγορώντας ΕΠΟ και ΚΕΔ για αδιαφάνεια, αλλά και για προκατάληψη εναντίον της.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπρόεδρος των “ερυθρολεύκων”, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκαν το πρωΐ της Παρασκευής με τον υφυπουργό Αθλητισμού, προκαλώντας την αντίδραση και του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις Μώραλη

«Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά.

Χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και να ασχολείται από το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις και περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό».

Εικόνες από τη συνάντηση Ολυμπιακού – Αυγενάκη

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις