Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Είναι επίσημο! Στα ερυθρόλευκα Ναουέλ και Σα [pics, video]

Ολυμπιακός: Είναι επίσημο! Στα ερυθρόλευκα Ναουέλ και Σα [pics, video]
olympiacos.org

Τους ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Παίκτες των “ερυθρόλευκων” είναι και με τη… βούλα οι Ματίας Ναουέλ και Ζοσέ Σα, αφού η ΠΑΕ παρουσίασε τόσο τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, όσο και τον Αργεντινό εξτρέμ, που αποτελούν τις τελευταίας προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στην “οικογένεια” του Ολυμπιακού ανήκουν και επίσημα ο Ματίας Ναουέλ και ο Ζοσέ Σα, οι οποίοι ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (03.09.2018) από τους “ερυθρόλευκους”, μετά την ολοκλήρωση των μετεγγραφών τους.

Την μετεγγραφή του Ναουέλ στον Ολυμπιακό είχε ανακοινώσει η Βιγιαρεάλ από το Σάββατο. Μάλιστα, το νέο απόκτημα των Πειραιωτών πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Να θυμίσουμε πως αργά το βράδυ της Κυριακής οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος νωρίτερα είχε γνωρίσει την… αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ, όσο και στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να έρθω εδώ. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που μου έχουν δείξει αγάπη από την αρχή. Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη. Χθες ήμουν στο γήπεδο και είδα τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας.

Νιώθω έτοιμος και ανυπομονώ να παίξω με τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και υπόσχομαι ότι φέτος θα πετύχουμε πολλούς στόχους”, ανέφερε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών στο Olympiacos TV.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Ναουέλ ακολούθησε και η επισημοποίηση του deal με τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος 25χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους “ερυθρόλευκους” κι έτσι θα σχηματίσει μαζί με τους Γιαννιώτη – Χουτεσιώτη την τριάδα των γκολκίπερ των Πειραιωτών.

“Ζοσέ Σα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ στους επίσημους λογαριασμούς στα social media.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις