Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εκνευρισμός με Σέλουκ – “Κοιτάζει” Πανιώνιο για… ψώνια

Ολυμπιακός: Εκνευρισμός με Σέλουκ – “Κοιτάζει” Πανιώνιο για… ψώνια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι εμφανίζονται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ – Παίκτες από τον Πανιώνιο φαίνεται πως “κοιτάζουν” οι ερυθρόλευκοι”.

Τα παράπονα του Ντμίτρι Σέλουκ για τον μικρό αγωνιστικό χρόνο που έχει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ, έχουν προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στους “ερυθρόλευκους”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν επικοινωνία με τον πασίγνωστο Ουκρανό ατζέντη και του μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια που υπάρχει για τη στάση του.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας αναφέρθηκε σε πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους των Πειραιωτών από την ελληνική αγορά. Όπως επισημαίνεται, οι “ερυθρόλευκοι” κοιτάζουν τέσσερις περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στον Πανιώνιο.

Πρώτος στόχος εμφανίζεται να είναι ο Γιώργος Μασούρας, που κλήθηκε για πρώτη φορά και στην εθνική Ελλάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη (σ.σ. το συμβόλαιό του με τους “κυανέρυθρους” λήγει το καλοκαίρι). Στο “ραντάρ” του Ολυμπιακού βρίσκονται όμως και οι Σέρνταν Σπιριντόνοβιτς, Φιορίν Ντουρμισάι και Αμπντουλάι Κεϊτά (σ.σ. ήταν πέρσι συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στην Αζαξιό).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις