Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ελαμπντελαουί: “Δεν μπορώ να πιστέψω το πως χάσαμε”

Ολυμπιακός – Ελαμπντελαουί: “Δεν μπορώ να πιστέψω το πως χάσαμε”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε του ΠΑΟΚ, αλλά τελικά ηττήθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν από τους Θεσσαλονικείς.

Πάνω από 20 χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι και κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός υπερείχε του “δικέφαλου του Βορρά”, αλλά ηττήθηκε μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Βούκοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Πολλά είναι τα άτομα μέσα από τον Ολυμπιακό που δεν μπορούν να… χωνέψουν αυτή την ήττα”. Μεταξύ τους και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που έχασαν οι Πειραιώτες από τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στο χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

“Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι! Κυριαρχήσαμε στο ματς και ξεκάθαρα ήμασταν η καλύτερη ομάδα! Έπρεπε να αρπάξουμε τις ευκαιρίες μας! Πολύ απογοητευμένοι αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια! Το να δούμε τους οπαδούς μας να μένουν και να μας χειροκροτούν αφού χάσαμε σημαίνει πάρα πολλά! Πολύ μεγάλο σεβασμό και αγάπη για όλους σας”, αναφέρει με μήνυμά του στα social media ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού.

https://twitter.com/OmarEla14/status/1046720329392017410

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις