Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εμπλοκή στη μετεγγραφή του Αράο; Σε σύγκρουση τα δημοσιεύματα

Ολυμπιακός: Εμπλοκή στη μετεγγραφή του Αράο; Σε σύγκρουση τα δημοσιεύματα
@willianarao

Γίνεται “σήριαλ”; Μπορεί η μετεγγραφή του Αράο στον Ολυμπιακό να εμφανίστηκε πως είναι… τελειωμένη δουλειά, αλλά τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία δεν μπορούν να “αποφασίσουν” για την εξέλιξη του συγκεκριμένου deal.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο και τον Γουίλιαν Αράο για τη μετεγγραφή του παίκτη, αλλά η έγκυρη “Globo Esporte” αναφέρει πως ο 25χρονος μέσος είναι ακόμα και τώρα διστακτικός να υπογράψει στους “ερυθρόλευκους”.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Αράο δεν συμφωνεί με τις με τις αποδοχές του οι οποίες θα είναι μικρότερες απ’ αυτές που έχει τώρα και πως ζητά εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων του.

Όπως αναφέρεται, ο προβληματισμός του προκύπτει από περιπτώσεις παικτών (όπως οι Μολέντο και Λουτσιάνο) που αντιμετώπισαν προβλήματα με τις πληρωμές στην Ελλάδα. Η “Globo Esporte” σημειώνει ότι ο Γουίλιαν Αράο επιθυμεί να του δοθούν τραπεζικές εγγυήσεις με αυτές που έλαβε η Φλαμένγκο για την καταβολή των 2,5 εκατ. ευρώ για την μετεγγραφή του.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η “futebolinterior” υποστήριξε πως η μετεγγραφή του Αραό στον Ολυμπιακό οριστικοποιήθηκε και μάλιστα ο 25χρονος μέσος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια.

https://twitter.com/futebolinterior/status/1022192829303582722

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις